tiistai 21. heinäkuuta 2015

Hiljaisuus. Ja hattuja!

Hups. Unohdin salasanani, tai niin luulin. Paljastui, että muistin salasanan, mutten käyttäjätunnustani. Nyt kaikki on onneksi hyvin ja ilmaannuin näin aamuyön tunteina jakamaan jokusen inspiraatiokuvan. Syksyä odotellessa! <3 Hattuja, aurinkolaseja, mustaa! Eri materiaaleja ja kerroksia pukeutumisessa! Isoja kenkiä! Rakastan.






Viime aikoina olen alkanut tosissani haikailla kunnon lierihatun perään. Mitä isompi, sen parempi, luonnollisesti. Viime yönä päädyin lopulta toteuttamaan itseäni henkkamaukan nettikauppaan ja klikkailin mustan huopahattusen ostoskoriin. Kyllähän sieltä sitten tietysti muutakin tuli tilattua, mutta melkeinpa ne kivoimmat jutut tilasin Miehekkeelle. Toisaalta hyvä, jos tämä ajatus pysyy, niin voin palauttaa omat alennuslumppuni. Sitä vain alkaa väkisinkin aina tähän aikaan vuodesta varustaa vaatekaappiaan tulevaa syksyä ja talvea ajatellen, vaikka oikeasti on vasta saanut kesävaatteensa tilattua... Eipä sillä, EMP:ltä tilaamani jutut palvelevat kyllä varmaan läpi vuoden, trikoo menee aina. Eri asia, minkä kanssa sen pukee.

Harmi, että joudun olemaan vielä yhdeksän kuukautta mustatukkainen, haluaisin nimittäin tehdä tälle reuhkalleni jotain. Tuollainen alimman kuvan mukainen pastellivioletti olisi yksi porentiaalinen vaihtoehto, mutta myös punainen houkuttelee. Hmm. Onneksi saan miettiä tätä asiaa huhtikuuhun asti, niin ei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti