torstai 27. elokuuta 2015

Music on | World off.

Olen täällä taas, pitkän hiljaiselon jälkeen, kirjoittamassa aamuauringon siivilöityessä sälekaihtimien välistä, vieressäni höyryävä kahvimukillinen ja lasi appelsiinimehua. Vastapäätä minua istuu syy siihen, miksi en ole blogia ajatellutkaan, vaikka hyvähän se on tietysti muita syyttää ja pakoilla omaa vastuuta.
Se joku, jonka kanssa jaan aamukahvihetken, on sellainen tyyppi, jonka kanssa minun pitäisi mennä kahden viikon päästä naimisiin, joten antakaa anteeksi päivittämättömyyteni; tässä on nyt vähän kaikenlaista hommaa hoidettavana. Koska tykkään tehdä listoja, tungen tähän nyt biisin poikineen, ihan vain vinkiksi... Koska tiedän, että täällä pörrää porukkaa, jonka kanssa jaan samantyylisen musiikkimaun.












Sellaisia tänään. Löytyikö tuttuja kappaleita tai uusia lemppareita? :> Nyt tämä tyttö painuu suihkuun hoivaamaan kuivuvaa takkutukkaansa ja valmistautumaan seitsemänneksi viimeiseen työpäivään ennen häidenjärjestelylomaa! Huu, sitä tietää h-hetken olevan käsillä kun pelkkä sana häät saa aikaan oksentamisen tunteen ja alkaa tärisyttää. Oivoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti